A DITRA-HEAT-E-rendszer összetevői

Egyszerűen elektromos!

A padló temperálása

A Schlüter-Systems a Schlüter®-DITRA-HEAT-E révén olyan egyedülálló rendszert alakított ki, amelynek a segítségével a felületek egyszerűen, egyedileg és célirányosan felfűthetők.

Ellentétben a hagyományos fűtő-szőnyegekkel az új DITRA-HEAT-E rendszerben a fűtő-kábelek külön a feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezben kerülnek elhelyezésre.

A padló temperálására szolgáló ultra vékony rendszer tehát ott is képes működni, ahol a meleg vizes padlófűtés alkalmazása építés-technikailag nem megoldott. Tehát igazi mindentudóról van szó, amely minden olyan helyen képes meleg járólapokat biztosítani, ahol arra más rendszerek nem képesek, vagy ahol csak minimális beépítési magasság áll rendelkezésre. A szabadalmaztatott DITRA technológia egyúttal gondoskodik a hidegburkolat számára fontos feszültségmentesítésről is. 

Amióta a BAU 2013 vásáron bemutatták, az egyszerűen beépíthető rendszer az egész világon sok barátra és rajongóra talált.

Örüljön a jóleső melegnek minden olyan helyen, ahol ÖN azt szeretné, hogy jó meleg legyen. A kritikus felületeknél is – mint például a fa szerkezetű padlókon!

Ez jellemző a Schlüter-Systems-re!

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E az egész világon sokak számára fogalommá vált a 2013-as BAU kiállításon és vásáron történt bemutatása óta. Az iparosok lelkesek a beépítés egyszerűségétől. A tervezők inspirációt kaptak a felhasználás rugalmasságától, az építtetők pedig örülnek az új DITRA-HEAT-E felületi fűtés által biztosított kellemes és gyorsan reagáló fűtésnek.

A stratégia egyszerű, de zseniális: jól határolt egyedileg meghatározható fűtési zónák. Bármely aljzatra.

A dolog így működik:

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E egy burkolható feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezből és egy fűtőkábelből áll (ezek együttes össz. rétegvastagsága csak 5,5 mm), ez a két alkotóelem a helyszínen összeépítendő egymással. A temperálandó felületeket tehát egyedileg definiálhatjuk, és bármely padló-alaprajzhoz képes igazodni. Az utólagos beépítéshez, illetve a felújításokhoz a DITRA-HEAT-E pont ideális.

A padlóról a falra! A kerámia és a természetes kő hőtároló és egyenletes hőleadó képessége okán nem csupán a padló temperálására ideális megoldás, hanem a falon is kiválóan alkalmazható.

Terméktájékoztató

8 érv a DITRA-HEAT-E alkalmazása mellett:

 • 1.Jó meleg!

  Kellemes helyiség klíma az egyenletes sugárzó hő révén

 • 2.Pontos, takarékos vezérlés!

  Az érintőképernyős fali thermostat-vezérlővel precízen lehet szabályozni a helységklimát a naponta többszöri, és többféle hőmérsékletre, előre beállítva. Igy nem pazarolja az áramot, amikor Önnek nincs szüksége rá.

 • 3.Kedvező költséggel!

  A beszerzés, szerelés és a karbantartás tekintetében egyaránt.

 • 4.Robusztus!

  Sokat kibír, élettartama extrém hosszú.

 • 5.Kényelmes!

  Egyszerű és gyors beépítés utólagos beszerelés és felújítási projekteknél.

 • 6.Könnyű!

  Egyszerű a lefektetése azáltal, hogy a fűtőkábelek a feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezben húzódnak. Így hagyományos fűtőszőnyegekhez képest a bonyolult és időigényes munkát igénylő felület-glettelés a kábelek alatt és között, -amely a hidegburkolat egyenletes felfekvése miatt szükséges-, a DITRA-HEAT esetében elkerülhető!

 • 7.Praktikus!

  Komplett szettek, amelyek a szokványos helyiség-kialakításokhoz minden szükséges rendszer-összetevőt és színes-fényképes beépítési leírást tartalmaznak.

 • 8.Nem allergizál!

  Alkalmas allergiásoknál is, mivel a felületen egyenletesen sugárzó hő nem kavarja fel az allergiát kiváltó anyagokat és a padlót szárazon tartja.