A padlófűtés fajtái

Elektromos vagy meleg vizes?

A padlófűtések felület-fűtések. Általában meleg vízzel működnek, melyet fűtőcsövekben keringettetnek. A fűtőcsöveket a padlószerkezetben leggyakrabban betonnal fedik (esztrich) létrehozva ezzel a fűtőbetont – így a rendszer kívülről nem látható.

A meleg vizes padlófűtések korszerű kiegészítései az elektromos fűtőrendszerek. Ezek fűtőkábelekből állnak, amelyeket közvetlenül az aljzatra fektetnek a hidegburkolat alá. Az időkapcsoló lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt időben és időtartamra, akár nagy felületen is felmelegítsük a padlóburkolatot.

Azon gondolkodik, hogy melyiket válassza a két rendszer közül, hogy melyik rendszer felel meg Önnek a leginkább? A legjobb az egészben: a Schlüter-Systems mindkettőt támogatja! A lehető legnagyobb rugalmasság érdekében ezek a rendszerek akár egymással is kombinálhatók; így Ön garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb felület-fűtést a projektjéhez.

Tanácsadás és egyedi megoldások

Mi az Ön egyedi megoldásából indulunk ki: Új építésű ingatlanban lakik? Régi építésű ingatlant újít fel? Milyen padlófűtést tervez beépíteni? Hogyan oldották meg eddig a fűtést? Ezek alapján pontos megoldási javaslatokat adunk Önnek. Függetlenül attól, hogy Ön víz keringetésével vagy villamos energiával működtetett padlófűtést, vagy ezek kombinációját szeretné, a mi rendelkezünk a legújabb szakmai ismeretekkel. Ide tartozik szerintünk az innovatív rendszer-megoldások ismerete is - az energia-takarékosságtól egészen a lakásbeli komfortérzetig. Ön mindig a legbiztonságosabb megoldást kapja.