Egyes helyiségek felújítása

Az építtetők sokszor szembesülnek egyes helyiségek felújításakor - például fürdőszoba felújításkor - azzal a kérdéssel, hogy "Padlófűtés vagy radiátor?" legyen. A Schlüter®-BEKOTEC-THERM rendszer akkor is lehetővé teszi, hogy egyes helyiségeket a felújítási munkák keretében korszerű meleg vizes padlófűtéssel lássanak el, ha az objektum összes többi része hagyományos fűtésű.

Arról, hogyan lehetséges felújítás keretében egyes helyiségek használati értékét növelni, szívesen tájékoztatják Önt a Schlüter-Systems képviselet. Anélkül, hogy elkötelezné magát, Ön is tájékozódhat kollégáinknál weboldalunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Akadálymentes minta fürdőszoba

A Német Gerontotechnikai Társaság (GGT) az ipar, a kereskedelem és a kisipar szakembereinek, továbbá a fogyasztóknak átfogó szolgáltatásokat nyújt „50 plusz“ korosztályt érintő témákban. A GGT a „Generációk fóruma“ című állandó kiállítás keretében Iserlohnban számos megoldást mutat be az akadálymentes építkezés és lakás témájában.

Ennek a kiállításnak a része egy akadálymentes fürdőszoba is, amit a Schlüter-Systems termékeivel és megoldásaival alakítottak ki. A padlószintbe sűllyesztett tusoló a Schlüter®-KERDI-LINE-vonalmenti folyókával, az elöntés elleni védelmet nyújtó profillal a Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS-sel, a Schlüter®-DECO-SG profillal, ami befogadja a tusoló üvegpanelét, továbbá a Schlüter®-KERDI-DRAIN-pontszerű padlóösszefolyóval együtt tekinthető meg.

A fürdőszoba komfortosságának további növelésére gyorsan felmelegedő padlócsempéket építettek be. Így a GGT fürdőszobát alacsony szerkezeti vastagságú és energiatakarékos Schlüter®-BEKOTEC-THERM padlófűtéssel látták el. Az egyik csempézett ülőkét a Schlüter®-DITRA-HEAT-E elektromos padló és falfűtés rendszer temperálja.

A mosdópultot és a fölötte lévő tükröt a Schlüter®-LIPROTEC innovatív Fény-Profil-Technikája világítja meg. Különlegesség, egyfajta „hab a tortán“ az, hogy a mosdókagylók lefolyójaként egy Schlüter®-KERDI-LINE "C" vonalmenti folyókát építettek be.

Az egész fürdőszobában a csempeburkolat alapjaként Schlüter®-KERDI-BOARD- burkolható vízszigetelő építőlemezt használtak. A beépített csempék az Agrob Buchtaltól érkeztek.

Kollégáink az elérhetőségeinken készséggel nyújtanak tanácsadást.

Meggyőztük?

Akkor ismerkedjen meg a Schlüter®-BEKOTEC-THERM komplett rendszerével!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM