Szanálás és felújítás DITRA-HEAT-E alkalmazásával

Kellemesen sima! Kellemesen sima!

A teljes 5,5 mm-es magasságával a Schlüter®-DITRA-HEAT-E ott is képes felület-temperálásként működni, ahol a többi rendszerek nem alkalmazhatók.

Hála a rétegelválasztó lemezünk repedéseket áthidaló tulajdonságának a Schlüter®-DITRA-HEAT-E kritikus burkolandó felületeknél is működik, mint például a fa-konstrukciók és a frissen felhordott esztrich.

Egy termék, sok funkcióval

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E elektromos temperálás nem csak gyors temperálásra és csekély rétegvastagságra képes. A DITRA-HEAT-E most többrétegű szigetelésként is rendelkezik az építésfelügyeleti hatóság tanúsítványával (abP).

Maximális biztonság

Ez a pluszban beintegrált tulajdonsága maximális biztonságot kínál az intelligens rendszer beépítése során is: Az építésfelügyeleti hatóság általános felügyeleti engedélyével, amelynek a száma P-66821401.201 és az A típusú felületekre szól, A DITRA-HEAT-E, csakúgy, mint a Schlüter®-DITRA 25 rétegelválasztó alkalmas szigetelésként való alkalmazásra is a fürdőszobákban, illetve a vizes helyiségekben. Így például az akadálymentes tusolót is el lehet látni elektromos padló-temperálással.

8 érv a DITRA-HEAT-E alkalmazása mellett:

 • 1.Jó meleg!

  Kellemes helyiség klíma az egyenletes sugárzó hő révén

 • 2.Pontos, takarékos vezérlés!

  Az érintőképernyős fali thermostat-vezérlővel precízen lehet szabályozni a helységklimát a naponta többszöri, és többféle hőmérsékletre, előre beállítva. Igy nem pazarolja az áramot, amikor Önnek nincs szüksége rá.

 • 3.Kedvező költséggel!

  A beszerzés, szerelés és a karbantartás tekintetében egyaránt.

 • 4.Robusztus!

  Sokat kibír, élettartama extrém hosszú.

 • 5.Kényelmes!

  Egyszerű és gyors beépítés utólagos beszerelés és felújítási projekteknél.

 • 6.Könnyű!

  Egyszerű a lefektetése azáltal, hogy a fűtőkábelek a feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezben húzódnak. Így hagyományos fűtőszőnyegekhez képest a bonyolult és időigényes munkát igénylő felület-glettelés a kábelek alatt és között, -amely a hidegburkolat egyenletes felfekvése miatt szükséges-, a DITRA-HEAT esetében elkerülhető!

 • 7.Praktikus!

  Komplett szettek, amelyek a szokványos helyiség-kialakításokhoz minden szükséges rendszer-összetevőt és színes-fényképes beépítési leírást tartalmaznak.

 • 8.Nem allergizál!

  Alkalmas allergiásoknál is, mivel a felületen egyenletesen sugárzó hő nem kavarja fel az allergiát kiváltó anyagokat és a padlót szárazon tartja.