Támogatás a tervezés során

A kerámia-klímapadlóval kapcsolatban

Műszaki tanácsadás,

A konstrukció kialakításával, valamint a fűtés- és szabályozás-technikával kapcsolatos kérdések esetén képzett munkatársaink szívesen állnak az Önök rendelkezésére. Az adott objektumra az egyes szakipari területeken átívelő koncepciót és megoldási javaslatokat dolgoznak ki.

Fűtési igény kalkuláció

Annak érdekében, hogy a BEKOTEC-THERM kerámia-klímapadlónak a teljesítménytől függő hőleadása meghatározható legyen, adja meg a megfelelő alaprajzokat és adatokat (pl,a helységek méretével, funkciójával, belmagasságával, az aljzaton alkalmazandó burkolattípussal, fűtőkör elosztó szekrény tervezett helyével stb.), és szoftver megoldásunk segítségével ki tudjuk számítani az épület és az egyes helyiségek hőigényét.

A fűtési rendszer méretezése

A bemutatott rajzok, a helyiségek száma és mérete, továbbá a hozzá tartozó hőigény alapján meghatározható, hogy miként kell méretezni a fűtési rendszert. Ebbe beletartozik a szükséges fűtési körök száma és a megfelelő teljesítményt nyújtó csőfektetési távolság is. Az ehhez készülő anyaglistában benne van az összes szükséges alkatrész. Az eredmény lehet táblázatos, de akár CAD-rajz is, belerajzolva a fűtőköröket.

Pályázati dokumentumok

Az általunk kidolgozott pályáztatási szövegeket megtalálhatják a honlapunkon a letölthető anyagok között. A Schlüter®-BEKOTEC-THERM felület-fűtési célra történő műszaki kialakításának megfelelően oda illő pályázati kiírási szövegekkel is tudunk szolgálni.

Helyszíni tanácsadás

Helyszíni tanácsadás "Amennyiben az adott objektummal kapcsolatban ilyen igény merül fel, külszolgálati munkatársaink előzetes egyeztetés alapján készséggel állnak rendelkezésre.