Megosztási

Padlófűtés a Schlüter®-től – kellemes hőmérséklet rendszermegoldást kínáló cégtől

Télen jólesően meleg. Nyáron frissítően hűvös. Aligha van még egy olyan variálható padlófűtés, olyan energiakímélő és hosszú élettartamú, mint a Schlüter-BEKOTEC-THERM kerámia-klímapadló.

A vékony szerkezetvastagság rekord-gyanús rövid a kivitelezési idő alatt megvalósítható- hála az okos rendszertechnikának. Új építésű és felújítandó ingatlanokban való alkalmazáshoz. Többszörösen díjat nyert, eredeti műszaki megoldás.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromos felületfűtés tökéletes kiegészítője a BEKOTEC-THERM-nek és célzottan ott és akkor gondoskodik jóleső melegről a falon és a padlón, ahol és amikor Ön kívánja.

Legyen az vízkeringetésen alapuló vagy elektromos rendszer – az Ön terveihez illeszkedő padlófűtés neve:

 

Nézzük meg lépésről lépésre, hogyan lesz Önnek tökéletes padlófűtése!

Az új vagy a régi építésű ingatlanában padlófűtés kialakítását tervezi? Tanácsadónk megmutatja Önnek, hogy a tervéhez melyik a tökéletes rendszer! Ezen túlmenően a honlapunkon lévő kalkulációs eszközök segítségével számításokat tud végezni a fűtési körök vonatkozásában.

 • Padlófűtési tanácsadó

  A tanácsadónk megválaszolja a Schlüter-padlófűtés tervezésével, rétegfelépítésével, lerakásával kapcsolatos kérdéseit. Szeretnék most tájékozódni. Tovább a tanácsadóhoz
 • Rendszerek és komponensek

  Amikor új padlófűtésről van szó, akkor döntsön a Schlüter-Systems mellett, mert így "Made in Germany" márka-minőséget kap! Tudjon meg többet az új, innovatív padlófűtési rendszereink alkotóelemeiről! Ilyen a padlófűtés
 • Tanácsadás & szolgáltatás

  Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő rendszert, kiszámítani a fűtési terhelést és megtervezni a projektet, továbbá tanácsot adunk az új Schlüter-padlófűtés szakszerű beszereléséhez.

  Tanácsadást kérek
 • Letöltések

  A letöltéseknél az építtetők, az iparosok, a kereskedők, az építészmérnökök és tervezők számára összeállított árlistákat, adatlapokat és további információkat találják.

  Tovább a letöltésekhez

Megosztási