Megosztási

Referencia-projektek

 • Szent Kereszt-templom Drezda

  A fiúkórusáról világhírű drezdai Szent Kereszt-templom, melyet már a 13. századbeli írásos dokumentumokban is megemlítenek, egyik legrégebbi épületeként meghatározza az Elba-menti nagyváros, Drezda sziluettjét. A helyreállítási munkák folyamán restaurálni kellett az oltár padozatát, hogy a 2. világháború még mindig látható kárait eltüntessék.

  tovább
 • Moonstone-projekt, Anglia

  A Nagy-Britanniában "Moonstone Project" néven ismert objektum az angliai Cheltenham város mellett igen szemléletesen mutatja be, hogy a luxus színvonalú építés, az impozáns építészeti megoldások és az ökologikus, fenntartható hozzáállás egymással tökéletesen kombinálhatók.

  Tovább olvasom
 • Trulló, Olaszország

  A „trullók“ egyik legfontosabb és legismertebb szimbólumai az olaszországi Apúlia régiónak – az Alberobello városban lévő „trullókat“ az UNESCO a kulturális világörökség nyilvánította.

  tovább
 • Juulsbjergparken, Dánia

  A dániai Bredballe településen, Vejle város közelében a Juulsbjergparken lakónegyedben egy olyan épületkomplexum jött létre, ami 88 lakást tartalmaz, a teljes területe meghaladja a 10.000 m²-t, és az építészettel és az energiatakarékos kivitelezéssel kapcsolatos legmagasabb igényeket is kielégíti.

  Tovább olvasom

Megosztási

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Ismerkedjék meg a Schlüter®-BEKOTEC-THERM komplett rendszerével!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM