• Wärme aus dem Boden - in unserem Ratgeber zum Thema Fußbodenheizung erfahren Sie mehr.

Megosztási

Padlófűtési tanácsadó

Jóleső meleg, könnyű beépíthetőség és alacsony energia-felhasználás: A padlófűtés számos előnyt kínál és ugyanúgy alkalmas új, mint régi építésű ingatlanokba történő beépítésre. A vizet keringető fűtési rendszerek mellett a Schlüter-Systems elektromos padlófűtéseket is kínál. A tanácsadónkból megtudhatja, hogy melyik rendszer fedi le a legjobban az Ön igényeit.

A témák áttekintése:

A padlófűtés előnyei
Szerkezeti felépítés és működési mód
Milyen padlóburkolatok alkalmasak a padlófűtéshez és hogy néz ki a szerkezeti felépítés?
Alkalmazás új építésű ingatlanokban
Utólagos beépítés régi építésű ingatlanokban

Fußbodenheizungen geben Wärme großflächig ab - das spart Energie.

A vízkeringetésen alapuló padlófűtések fűtőcsövekből állnak, amelyeket a padlóburkolat alá, esztrichbe fektetnek. A helyiség hőelosztását egy fűtőkör-elosztó végzi, ez szabályozza a keringetett meleg víz előremenetelét és visszafolyását a csövekben. A fűtési idők és a hőmérsékletek egyszerű szabályozását termosztátok és vezérlőmodulok segítik. Megfelelő padlóburkolattal tökéletes, teljes értékű, önálló fűtési rendszer a belterekben.

A Schlüter-BEKOTEC-THERM vízkeringetésen alapuló olyan fűtési rendszer, amely egyesíti magában a burkolatszerkezetet és felületfűtést. A Schlüter-BEKOTEC-EN korongmintás rendszerlemez különféle változatokban kapható; teherelosztó rétegként, lépészaj-csillapításra szolgál és tökéletes rögzítőfelületet biztosít a fűtőcsövek elhelyezésére. A Schlüter-BEKOTEC-THERM-HV/DE fűtőkör-elosztóval a rendszer szinte bármely fűtőberendezéshez csatlakoztatható.

Szeretnék többet megtudni a Schlüter-BEKOTEC-THERM-ről

Die elektrische Boden- und Wandheizung DITRA-HEAT-E sorgt für behagliche Wärme.

Az elektromos padlófűtések olyan fűtőkábelekből állnak, amelyeket a felmelegítendő területen közvetlenül a padlóburkolat alá fektetnek le. A hőmérsékletet, valamint a be- és kikapcsolási időket a termosztátról lehet kényelmesen szabályozni. A elektromos fűtési rendszerek különösen kis területek gyors, célirányos felmelegítésére alkalmasak, és így ideálisak a csempézett fürdőszobák mezítlábas zónáinak, mint a mosdó, a fürdőkád és a tusoló előtti területeknek a felmelegítésére.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E egy vékony szerkezetű elektromos padló- és falfűtés. A fűtőkábeleket a jól bevált Schlüter-DITRA-HEAT rétegelválasztó lemezbe fektetjük, amely egyszerre gondoskodik a szerkezeti rétegek elválasztásáról, feszültségmentesítéséről, a vízszigetelésről, a lépészaj-csökkentésről. Teherelosztó és páranyomás-kiegyenlítő réteg is egyben a természetes kőből és csempéből készülő padlóburkolathoz. A rendszer a rendkívül alacsony, csupán 5,5 mm-es szerkezetvastagsága okán ragyogóan alkalmas a régi építésű ingatlanok korszerűsítésére. Komplett szettként, vagy egyes részei külön-külön is megvásárolható. Tökéles megoldás teljes értékű fűtésként és kiegészítő fűtési rendszerként is foltszerű fűtésekhez (például reggel a fürdőszobában a mosdó előtti terület felmelegítésére).

Szeretnék többet megtudni a Schlüter-DITRA-HEAT-E-ről

<p>A Schlüter-padlófűtés a gyakorlatban</p>

  • Referencia-projektek

    A BEKOTEC-THERM fűtési rendszer meggyőző eredményt produkál az új építésű ingatlanokban ugyanúgy, mint a korábbi évszázadokból származó épületekben – vessen egy pillantást a referenciáinkra! Tovább a referencia-projektekhez

Megosztási

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Ismerkedjék meg a Schlüter®-BEKOTEC-THERM komplett rendszerével!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM