Típusok-komponensek

Az egész több, mint alkotóelemeinek összege. Ez természetesen különösen igaz az olyan komplex rendszerekre, mint a Schlüter®-BEKOTEC-THERM kerámia-klímapadló. Ezzel együtt a rendszer alkotóelemeinek a minősége meghatározó kritérium a fűtési rendszer kiválasztásakor. Milyen jó tudni, hogy ha Ön a Schlüter-Systems mellett dönt, akkor ""made in Germany"" márka-minőséget kap.

Ez ugyanúgy érvényes a víz-keringetéssel működő Schlüter®-BEKOTEC-THERM padlófűtésre, mint az elektromos energiával temperáló Schlüter®-DITRA-HEAT-E megoldásra.

A következő oldalakon megtalálja azokat a komponenseket, amelyekből az innovatív rendszereinket összeállítottuk."

 • Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  A Schlüter®-BEKOTEC-THERM átfogó ellenőrzött fűtéstechnikát kínál, éspedig a fűtőcsőtől kezdve egészen a legmodernebb szabályzástechnikáig.

  tovább
 • Schlüter®-DITRA-HEAT-E

  A nagy felületekre készülő elektromos fűtés, a Schlüter®-DITRA-HEAT-E igazi mindentudó megoldás és képes mindössze 5,5 mm-es vastagságban megoldani a fűtési kábelt és a rétegelválasztást – ideális megoldás tehát a szanáláshoz és felújításhoz!

  tovább
 • Mindent egy kézből

  Több mint 3.000 képzett Schlüter-System-es iparos gondoskodik egész Németországban arról, hogy az innovatív rendszermegoldásaink szakszerűen kerüljenek beépítésre.

  tovább