Megosztási

Rendszerek és komponensek

Az egész több, mint alkotóelemeinek összege. Ez természetesen különösen igaz az olyan komplex rendszerekre, mint a mi Schlüter-BEKOTEC-THERM padlófűtési rendszerünk. Ezzel együtt a rendszer alkotóelemeinek a minősége meghatározó kritérium a padlófűtési rendszer kiválasztásakor. Milyen jó tudni, hogy ha Ön a Schlüter-Systems mellett dönt, akkor "made in Germany" márka-minőséget kap!

Ez ugyanúgy érvényes a vízkeringetéssel működő Schlüter-BEKOTEC-THERM padlófűtésre, mint a Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromos padlófűtésre. A következő oldalakon hasznos információkat talál mindazokról a komponensekről, amelyekből az innovatív rendszereinket összeállítottuk.

 • Schlüter®-BEKOTEC-THERM

  A mi rendkívül vékony szerkezetű melegvizes padlófűtésünk, a Schlüter-BEKOTEC-THERM hatékony fűtéstechnikát kínál komplett rendszerként – a fűtőcsőtől kezdve egészen a legeslegmodernebb vezérlés- és szabályzástechnikai egységekig.

  Szeretnék többet megtudni a Schlüter-BEKOTEC-THERM-ről
 • Schlüter®-DITRA-HEAT-E

  A Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromos padló- és falfűtés gondoskodik a szerkezeti rétegek egymástól történő elválasztásáról és a komplett fűtési rendszert mindössze 5,5 mm vastag szerkezetként valósítja meg, ami ideális megoldás, ha meleg csempét szeretnénk a fürdőszobában.

  Szeretnék többet megtudni a Schlüter-DITRA-HEAT-E-ről
 • Referencia-projektek

  A BEKOTEC-THERM fűtési rendszer meggyőző eredményt produkál az új építésű ingatlanokban ugyanúgy, mint a korábbi évszázadokból származó épületekben – vessen egy pillantást a referenciáinkra! Tovább a referencia-projektekhez

Megosztási