Megosztási

Padlófűtés kialakítása új építésű ingatlanokban

Az új építésű ingatlanokhoz a Schlüter-Systems két meggyőző megoldást is kínál a vízkeringetéssel működtetett padlófűtéses rendszerekhez különböző szerkezetmagasságokkal:

  • Schlüter-BEKOTEC-EN
  • Schlüter-BEKOTEC-F

A mi burkolatszerkezetünk lefektetése rendkívül gyors, ráadásul nagy teherbírású is – sok autókereskedés és kiállítóhely választja a BEKOTEC-konstrukciót.

A padlófűtésünk mindkét termékváltozatánál a gyorsan és egyszerűen lefektethető korongmintás lemez képezi a vékony ágyas esztrich alapját. Ezen túlmenően ebbe fektethetők a felületfűtés fűtőcsövei, melyeket egyszerűen a korongok közé kell bepattintani. Igény esetén a fűtőfelület alá hő- illetve hangszigetelő réteg is beépíthető.

Válassza ki, hogy melyik az Ön által preferált szerkezetvastagság: 52 mm vagy 31 mm?

  • Schlüter®-BEKOTEC-EN

    A Schlüter-BEKOTEC-EN az esztrichhel együtt - amit a korongmintás lemezre mindössze 8 mm vastagon kell elteríteni - összesen csupán 52 mm szerkezetvastagságot eredményez.

  • Schlüter®-BEKOTEC-F

    A Schlüter-BEKOTEC-F ennél 21 mm-rel vékonyabb, az szerkezet összes magassága csupán 31 mm.

Ön így kivitelezési időt takarít meg és akár 6 héttel is hamarabb költözhet be új otthonába!

A padlófűtésünk szabadalmi oltalom alatt álló konstrukciójának az alkalmazásával általában nem merülnek fel az esztrich burkolhatóvá válása miatti várakozási idők, illetve nem merül föl a burkolhatóság elérése miatti szárítás vagy fűtés. A BEKOTEC-THERM-mel egyébként nem csak akár hat hét kivitelezési időt lehet megtakarítani, hanem le lehet faragni a magas fűtési költségekből is, hiszen Ön egy fenntartható fűtési módszer mellett döntött.

Azt tervezi, hogy padlófűtést épít be utólag? Nem probléma! A mi fűtési rendszereinket régi építésű ingatlanok felújításakor sem bonyolult beépíteni. Így nem kell ormótlan fűtőtesteket szereltetnie a falra és sok helyet és időt is megtakarít – és mindenekelőtt sok pénzt.

Referencia-projektek új építésű ingatlanokban

Éljen a technika legmagasabb színvonalát képviselő Schlüter-féle padlófűtéssel felszerelt otthonban – nívós új építésű ingatlanprojektekben a mi fűtési rendszereinket alkalmazzák:

Megújuló energia-forrásokkal együtt ez a legkiválóbb megoldás

Az épületek fűtésére és hűtésére ma olyan energiahordozók állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a regeneratív energiaforrások hatékony alkalmazását (például környezeti hő és napenergia). Az energia- és a költséghatékonyság legnagyobb potenciálját az alacsony rendszer-hőmérsékletű fűtőberendezések kínálják – mint amilyen a BEKOTEC-THERM. A Schlüter-féle kerámia-klímapadló ideális előfeltételeket biztosít a hőszivattyúk, a szolár-technika és a kondenzációs technika alkalmazásához.​

Megosztási

Endlich barfuß über warme Fliesen laufen - dank einer Fußbodenheizung von Schlüter!

Ismerkedjék meg a Schlüter®-BEKOTEC-THERM komplett rendszerével!

Schlüter®-BEKOTEC-THERM